Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Spatels en afweegtoebehoren

Spatels en afweegtoebehoren

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 49

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Spatels en afweegtoebehoren om te zorgen voor precisie bij het toevoegen van de juiste hoeveelheid

Taken waar nauwkeurigheid in monsterbeheer en het afwegen van stoffen van essentieel belang zijn, daar zijn spatels en afweegtoebehoren onmisbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld kunststof en roestvrij staal, en worden gebruikt voor het afwegen van korrels, monsters en poeders. Deze schepachtige gereedschappen maken het eenvoudig om monsters te verzamelen en over te brengen zonder enig verlies of verontreiniging. Door deze laboratoriumbenodigdheden wordt het ook heel eenvoudig gemaakt om precieze monsterafweging te doen, waarbij exacte hoeveelheid een grote rol kan spelen bij bepaalde experimenten. Spatels en afweegtoebehoren zijn daarmee onmisbare disposables en gereedschappen voor laboranten.

Bij Van Hees B.V. vindt u hoge kwaliteit laboratoriumbenodigdheden, van begin tot eind. Wij zijn een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Wij leveren grotendeels uit eigen voorraad, waardoor voor ons een snelle levering mogelijk. Daarnaast hebben wij deskundig personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren over het product dat u nodig heeft en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op met ons via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of via het contactformulier, dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!