Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Reiniging & Bescherming

Reiniging & Bescherming

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 59

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 59

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Reiniging en bescherming

Het reinigen en schoonhouden van het laboratorium is van essentieel belang om een veilige omgeving te creëren waar analyses kunnen worden gedaan zonder dat er kans is op kruisbesmetting of interruptie. Zo zijn er vele verschillende soorten doeken, vaatwasmachinereinigers en allesreinigers voor verschillende artikelen en oppervlakken waar reiniging nodig is.

 

Afval en opslag

Het chemisch afval correct weggooien is een belangrijk aspect na het uitvoeren van analyses, alleen al vanwege het feit dat bepaalde stoffen niet bij elkaar mogen komen. Daarnaast is de opslag van chemicaliën even belangrijk, dit om ervoor te zorgen dat de chemie niet met elkaar in contact kan komen en hiermee veiligheid gegarandeerd wordt. Om de opslag gescheiden te houden kan men gebruik maken van lekbakken.

 

Doeken, tissues en papier

Om de omgeving schoon te houden van chemicaliën en onzuiverheden, zijn er verschillendepoetsdoeken en tissues voor te gebruiken in het laboratorium. Zo zijn er de klassieke normale papieren tissues, maar worden er tegenwoordig ook speciale poetsdoeken met bepaalde eigenschappen gemaakt, zodat er meer vloeistof opgenomen kan worden. Indien er chemicaliën zijn gemorst kunnen absorptiedoeken gebruikt worden deze zijn geschikt voor het snel opnemen van chemie zodat deze zich niet veder kan verspreiden.

 

Reiniging

Er zijn verschillende mogelijkheden om gebruikt laboratorium glaswerk te reinigen, met een borstel in een afmeting passend voor de grootte van het glaswerk. Na het reinigen kan gebruik gemaakt worden van een afdruiprek voor de verdere droging van het gereinigde glaswerk. Bij gebruik van een professionele vaatwasmachine voor glaswerk zijn er verschillende types reinigers te verkrijgen, zoals bijvoorbeeld de Neodisher LaboClean FLA, Neodisher Z die wij kunnen leveren.