Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Persoonlijke Bescherming

Persoonlijke Bescherming

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 41

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 41

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Persoonlijke bescherming: veilig te werk gaan blijft een prioriteit

Persoonlijke bescherming is van essentieel belang bij het werken met chemicaliën in een laboratorium en als de diverse beschermingsmiddelen op de juiste manier gebruikt worden, zorgen ze voor een veilige werkomgeving. Voor de bescherming van de ogen, handen en lichaam hebben we een breed assortiment aan hulpmiddelen, handschoenen van diverse soorten materiaal, veiligheidsbrillen of overzetbrillen, labjassen en voor eventuele bezoekers disposable bezoekersjassen.

 

Verschillende soorten handschoenen

Van Hees B.V. heeft een breed gamma aan CE gecertificeerde handschoenen van verschillende materialen zoals nitril, latex, neopreen en carbonfiber voor u als professionele eindgebruiker. De nitril- en neopreen handschoen zijn comfortabel te dragen en zijn geschikt voor eenmalig gebruik in de omgang met chemicaliën. Een standaard handschoen voor het laboratorium. Indien een hogere bescherming tegen chemicaliën gewenst is zijn de Rubiflex handschoenen in diverse lengtematen beschikbaar. Tevens leveren wij handschoenen geschikt voor snij- en hittebescherming en Cryo handschoenen.

 

Kleding en overige bescherming

In laboratoria kan er worden gewerkt met gevaarlijke stoffen, die schadelijk zijn voor de huid/ogen of kleding. Om bescherming te bieden voor deze soorten stoffen, zijn labjassen en veiligheidsbrillen onmisbaar. Voor eerste hulp bij incidenten hebben wij oogspoelflessen die klaar zijn voor gebruik bij ongevallen. Mocht het nodig zijn vanwege stof- of dampvorming om gelaatbescherming te dragen dan hebben wij stofmaskers met verschillende filters of half- volgelaatsmaskers in ons assortiment. Deze maskers kunnen met verschillende filters worden geleverd al naar gelang het product waarmee gewerkt wordt. Neem gerust contact op met onze binnendienst indien u meer informatie wenst.