Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Erlenmeyers

Erlenmeyers

Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Één van de bekendste glaswerken in het laboratorium, erlenmeyers

Erlenmeyers, ook wel bekend als conische kolven, zijn essentiële hulpmiddelen in laboratoria. Deze conisch vormige glazen flessen met een smalle of brede hals worden veel gebruikt vanwege hun veelzijdigheid en functionaliteit. Ze worden vaak gebruikt voor het mengen van chemicaliën, het oplossen van stoffen, het laten reageren van verschillende verbindingen en het uitvoeren van titraties. Door hun brede basis kan dit laboratoriumglas op een roterende schudmachine worden geplaatst, waardoor ze ideaal zijn voor het kweken van celculturen en het laten groeien van micro-organismen. De smalle hals helpt bij het minimaliseren van verdamping van vloeistoffen en maakt het mogelijk om het monster veilig af te dekken met een parafilm, rubberen stop of slijpstuk. Dankzij hun robuuste ontwerp en eenvoudige gebruik zijn erlenmeyers een onmisbaar instrument in het laboratorium en dragen ze bij aan de uitvoering van nauwkeurige experimenten.

 

Erlenmeyers in verschillende soorten en maten bij Van Hees B.V.

U vindt hoge kwaliteit laboratoriumbenodigdheden bij Van Hees B.V., van begin tot eind. Wij zijn een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren over het glaswerk dat u nodig heeft en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!