Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Doeken, tissues en papier

Doeken, tissues en papier

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-15 van 16

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Hou uw laboratorium efficiënt en schoon met doeken, tissues en papier 

Doeken, tissues en papier zijn veelzijdige hulpmiddelen die een breed scala aan functies vervullen in laboratoriumomgevingen. Zo worden tissues en doeken niet alleen gebruikt bij het opruimen van gemorste vloeistoffen of het reinigen van oppervlakken, maar dienen ook als een snelle en effectieve manier om mogelijke contaminatie te vermijden tijdens het hanteren van monsters en apparatuur. Ze worden gebruikt voor het drogen van handen, zijn ook handig voor het schoonmaken van glaswerk en ten slotte ze ook gebruikt voor het verwijderen van vingerafdrukken van delicate lenzen.

 

Dan zijn er nog specifieke soorten papier, zoals filtreerpapier, die worden gebruikt bij scheidings- en filtratieprocessen. Deze materialen dragen bij aan de algehele efficiëntie, netheid en precisie in het laboratorium, waardoor laboratoriumpersoneel effectief en georganiseerd kan werken terwijl de betrouwbaarheid van experimenten behouden blijft.

 

Bij Van Hees B.V. zijn er verschillende hoge kwaliteit reining en bescherming te vinden. Wij leveren grotendeels uit voorraad, waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Onze producten zijn daarnaast enkel bedoeld voor professionele eindgebruikers en niet verkrijgbaar voor particulieren. Mocht u specifieke vragen hebben over producten uit ons assortiment, kunnen wij u onder andere helpen via ons contactformulier of kunt u telefonisch contact met ons opnemen via +31(0)475 729 460.