Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Schalen

Schalen

Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

13 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Veelzijdige schalen, het gebruik in ieder laboratorium

Schalen, worden in het laboratorium voor verschillende doeleinden gebruikt. Deze schalen zijn meestal van duurzame materialen zoals glas, kunststof of porselein gemaakt, het gebruik van deze schalen, schaaltjes wordt bepaald door de eigenschappen van het materiaal. De vlakke bodem van de schalen zorgen ervoor dat deze gebruikt kunnen worden om chemische reacties uit te voeren of bijvoorbeeld te gebruiken om het vocht in monsters te meten met behulp van een halogeen vochtbalans. Verder zijn schaaltjes handig om materialen af te wegen op precisiebalansen. Dit hulpmiddel is daarmee onmisbaar in laboratoria, waarbij de verschillende varianten van essentieel belang zijn in het laboratorium.

Hoge kwaliteit schaaltjes voor in uw laboratorium vindt u bij Van Hees B.V. Wij leveren daarbij grotendeels uit eigen voorraad waardoor wij snelle levering mogelijk kunnen maken. Hebben wij een product niet gelijk voor u paraat staan, dan doen we ons best het voor u te vinden. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen via +31(0)475 729 460, u kunt ons mailen op info@vanheesbv.com of contact opnemen via het contactformulier.