Van Hees BV levert uitsluitend aan professionele eindgebruikers. Aan particulieren en bedrijven buiten de professionele sfeer, wordt niet geleverd

Punten en tips

Punten en tips

Bekijken als Rooster Lijst

Items 16-22 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 16-22 van 22

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

De benodigde accesoires voor de juiste pipetteerwerkzaamheden, pipetpunten en -tips  

Pipetpunten en tips zijn belangrijke hulpmiddelen bij het gebruik van microliterpipetten, waarbij betrouwbaarheid en precisie centraal staan. Deze onderdelen zijn cruciaal voor een nauwkeurige overdracht van vloeistoffen en het verminderen van het risico op een kruisbesmetting tussen de monsters. Er zijn daarbij veelal verschillende pipetpunten die geschikt zijn voor verschillende merken pipetten ook zijn de pipetpunten in diverse volumes verkrijgbaar en bieden het laboratoriumpersoneel flexibiliteit die ze nodig hebben bij het uitvoeren van diverse experimenten en analyses. Zo zijn deze laboratoriumbenodigdheden vooral terug te vinden in het analytisch laboratorium, celkweek, moleculaire biologie of microbiologisch onderzoek, waarbij de juiste pipetpunten van groot belang zijn om reproduceerbare en consistente monstername en resultaten te verkrijgen.

Bij ons vindt u hoge kwaliteit pipetpunten en tips. Omdat wij grotendeels uit eigen voorraad leveren, is voor ons een snelle levering mogelijk. Van Hees B.V.  is een specialist in chemicaliën en laboratoriumbenodigdheden. Daarnaast hebben wij opgeleid personeel die u zorgvuldig te woord kunnen staan. Hiermee kunnen wij u juist informeren en mocht uw specifieke oplossing er niet tussen zitten, dan neem gerust contact op en dan kijken wij met u samen wat voor mogelijkheden er zijn!